Ajax schiet GA Eagles terug naar de Jupiler League

By | 7 mei 2017

Het oponthoud van Go Ahead Eagles heeft zich beperkt tot slechts één seizoen. Wat er al een aantal weken aan zat te komen, kreeg zondagmiddag in de Johan Cruijff ArenA definitief gestalte. De 4-0 nederlaag tegen Ajax maakte de degradatie van de Deventenaren tot een voldongen feit.

Binnen een half uur moest Go Ahead Eagles capituleren in de ArenA. De treffers van Justin Kluivert (24.) en Kasper Dolberg (29.) leidden het begin van het einde in. In de tweede helft waren de invallers Frenkie de Jong (48.) en Mateo Cassierra (71.) verantwoordelijk voor het laatste duwtje richting Jupiler League. Eagles-keeper Theo Zwarthoed, die zich bij Kluiverts openingsgoal enigszins verkeek op het stuitje dat de bal maakte, voorkwam een afstraffing met dubbele cijfers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *