Go Ahead Eagles sluit rampjaar af met nederlaag

By | 14 mei 2017

Go Ahead Eagles heeft ook z’n laatste wedstrijd in de eredivisie niet kunnen winnen. De al gedegradeerde Deventenaren hadden tegen Sparta het betere van het spel, verloren echter met 1-3. Door deze geflatteerde zege handhaafden de Rotterdammers zich in de hoogste speelklasse.

Het publiek kon de spelers zondagmiddag niet het verwijt maken dat ze niet alles in het werk stelden voor het behalen van een goed resultaat.  De thuisploeg dicteerde in de Adelaarshorst het spel. Na een 0-0 stand bij rust ging het in de tweede helft wederom mis. Darren Maatsen scoorde in de 71e minuut na de 0-1 van Pusic (57.)de gelijkmaker. In de laatste tien minuten trok Sparta dankzij wederom Pusic (80.) en Goodwin (89.) de zege naar zich toe.

Bij Go Ahead Eagles beëindigde de volgend seizoen voor SDC Putten spelende aanvoerder Sander Duits zijn profloopbaan. In de slotfase gunde coach Robert Maaskant de jeugdige talenten Givan Werkhoven en Patrick Maneschijn hun debuut in het betaalde voetbal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *