WWNA zet eerste stap naar handhaving

By | 21 mei 2017

WWNA heeft zondag een eerste stap gezet op weg naar handhaving in de vierde klasse. Aan de Wieselsedwarsweg versloeg de ploeg van vertrekkend trainer Olivier van der Kuil SV Terwolde met 3-1.

Erg overtuigend was het niet wat beide ploeg op de mat legden. Het leek wel of het schrikdraad dat aan de dug-outzijde van het veld is gespannen om vernielzuchtige dassen buiten de deur te houden de 22 acteurs maande tot extra voorzichtigheid…

Rick Bredenoort zette de bezoekers in de veertiende minuut op voorsprong. Negen minuten later bracht Maurice van Kampen WWNA na een makkelijk gegeven strafschop op gelijke hoogte. In de eerste tien minuten na de rust besliste Van Kampen met zijn tweede en derde treffer de wedstrijd. WWNA liet na om de return op Hemelvaartsdag helemaal tot een formaliteit te maken. In de slotfase liet Van Kampen zijn tweede kans vanaf elf meter onbenut.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *