Minister wuift vakantiegangers uit op Schiphol

By | 24 mei 2017

Vandaag 10 jaar geleden

Loop ik nietsvermoedend de vertrekhal van Schiphol binnen, zie ik er ineens een heuse minister! Maxime Verhagen. Minister van Buitenlandse Zaken. CDA-coryfee.

De bewindsman verricht de aftrap van een campagne die Nederlanders oproept om goed voorbereid op reis te gaan. Fotografen leggen vast hoe de Maxime foldertjes uitdeelt en argeloze vakantiegangers uitzwaait. Fijne vakantie!

Misschien een oplossing voor de huidige wachttijdenproblematiek op onze nationale luchthaven. Je zet er enkele ministers of Kamerleden neer en iedereen loopt er met een grote boog omheen. Zou voor welkome ontlasting zorgen in die overvolle vertrekhallen…

24 mei 2007 Schiphol

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *