Zwarte markt biedt uitkomst voor tickets Haila

By | 30 mei 2017

Vandaag 9 jaar geleden

Al vanaf het moment waarop ik haar voor het eerst zie optreden met de Cubaanse band Bamboleo, ben ik een fan van de zangeres Haila Mompié. Wát een stem heeft die meid! Increible. Ongelooflijk.

Nadat ze aan het begin van dit millennium als solozangeres succes begint te krijgen, beloont ze zichzelf vanwege haar nieuwe status op een paar borstimplantaten. Het resultaat mag er wezen. Het geeft Haila nóg meer volume…

Wanneer Haila een concert geeft in het Karl Marx theater in Ciudad Habana op het moment dat ik daar ben, wil ik er uiteraard naartoe. Met Raúl, Arianne en haar nichtje begeef ik me op een regen- en stormachtige avond naar de Avenida 1ra in Miramar.

Dat het concert bij aankomst is uitverkocht, levert geen onoverkomelijke problemen op. Op straat is een levendige handel in kaartjes voor de show. Als ik het me goed herinner, vragen de touts 10 CUC. Ofwel 10 pesos convertibles, wat gelijkstaat aan 10 dollar. Ik verkeer in de veronderstelling dat het de prijs betreft die ze willen hebben pér kaartje. Dat blijkt een misvatting. Voor dat bedrag krijg ik liefst vier toegangsbewijzen!

Geen geld voor een onbetaalbare avond.

30 mei 2008 Ciudad Habana

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *