Gaan met die banaan op boulevard Ponta Negra

By | 2 juni 2017

Vandaag 4 jaar geleden

Brazilianen zijn aardige mensen, al blijft het Portugees dat ze uitkramen voor mij in de meeste gevallen abracadabra.

Om de knaap te begrijpen die druk gebarend in zijn buggy wegrijdt op de Av Erivan França, kost me nochtans weinig moeite. Terwijl de zon al achter de horizon verdwijnt en het strand langzaam leeg stroomt, wil de knaap niet gefotografeerd worden. Blijkbaar heeft hij wat te verbergen.

Maar iemand die met zo’n joekel van een banaan op z’n dak over de boulevard tuft, moet ik absoluut eventjes vastleggen. Of het opgewonden standje daar nu van gediend is of niet, zal me verder worst wezen. Met dit formaat dakbedekking zie ik ze thuis in Apeldorp niet elke dag voorbijkomen.

2 juni 2013 Ponta Negra

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *