Zwitsers tussendoortje met Servette tegen Xamax

By | 3 juni 2017

Vandaag 17 jaar geleden

Als ik samen met de Kleef de Cubaanse vrouwen ga aanmoedigen op de VolleyMasters van Montreux, kunnen we het nuttige met het aangename combineren.

Niet alleen zit het Nederlands voetbalelftal in de buurt (Nyon) op trainingskamp om de laatste puntjes op de i te zetten voor de EURO2000 in de Lage Landen, ook de competitie in de hoogste Zwitserse voetbalafdeling is nog in volle gang.

Genève ligt aan de andere kant van het Lac Leman, slechts een negentigtal kilometer van Montreux verwijderd. Het spreekt daarom welhaast voor zich dat we de pot tussen Servette en Xamax Neuchatel niet aan ons voorbij laten gaan. Wanneer er op zaterdagavond om 20.15 uur wordt afgetrapt voor deze klassieker in het Championnat Suisse zitten wij vanzelfsprekend op de tribune in het oude Stade des Charmilles.

3 juni 2000 Genève

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *