Keeper ligt promotie Victoria Boys in de weg

By | 5 juni 2017

Victoria Boys blijft vierdeklasser. De Apeldoorners wonnen zondagmiddag weliswaar de return bij Turkse Kracht, de 1-2 in Deventer volstond echter niet om de 0-2 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te poetsen.

Dankzij de Japanner Shingo Ito zetten de bezoekers hun veldoverwicht tien minuten voor de rust om in een 0-1 voorsprong. Acht minuten later kreeg Victoria Boys de uitgelezen mogelijkheid om de achterstand uit het eerste duel gelijk te trekken. Na een overtreding op Ito ging de bal op de stip. Oog in oog met de uitblinkende Turkse Kracht-sluitpost Yakub Ece faalde Henk Slot.

Na ruim een uur verloste Mehmet Çolak de thuisploeg door de gelijkmaker aan te tekenen. Ece hield Turkse Kracht daarna op de been. Invaller Dennis Platel bezorgde Victoria Boys twee minuten voor het einde de overwinning in de wedstrijd. Het verschil van slechts één doelpunt was ontoereikend voor een verlenging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *