Oudjes wijden nieuw kunstgras Malkenschoten in

By | 10 juni 2017

Bij Apeldoornse Boys is zaterdagmiddag het vernieuwde kunstgrasveld officieel in gebruik genomen. Na de openingshandeling door sportwethouder Nathan Stukker en clubvoorzitter Marieke Pompen wijdden oud-Apeldoornse Boys en een selectie van voormalige lokale voetbalhelden de nieuwe mat officieel in.

De vernieuwde bovenlaag hield prima stand. Dat het geruime tijd duurde alvorens de eerste treffer viel, lag meer aan de fysieke gesteldheid van de voormalige cracks dan aan de kwaliteit van het veld. Voor de trainers Stephan Panman (Oeken), Hans uit den Bogaard (SV Epe, komend seizoen AGOVV), Bardy Verhoef (Heerde), Richard Karrenbelt (ONS Sneek, komend seizoen Urk) en Patrick Patty (toekomstig assistent csv Apeldoorn) is er voor aanvang van het nieuwe seizoen in conditioneel opzicht nog veel werk aan de winkel…

René Cornelissen gaat de boeken in als de eerste doelpuntenmaker op het nieuwe kunstgras van Malkenschoten. Na zo’n twintig minuten in de tweede helft liet de ‘Samba-voetballer’ van de Boys-veteranen Federatie-doelman Joop Westrik kansloos. Dimitri van Gerrevink bepaalde kort voor tijd de eindstand op 1-1.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *