WSV-boegbeeld Ngarigota zet er een punt achter

By | 11 juni 2017

Jarenlang stond hij met zijn imposante verschijning zijn mannetje aan het front. De meest succesvolle periode van zowel de veld- als zaalvoetballers van WSV dragen nadrukkelijk zijn stempel. Zaterdagavond beëindigde het fenomeen Joey Ngarigota op 36-jarige leeftijd zijn succesrijke carrière.

Na het afgelopen seizoen een grote bijdrage te hebben geleverd aan de handhaving van de Apeldoornse eredivisie-debutant op het hoogste landelijke niveau droeg Ngarigota in sporthal Mheenpark voor het laatst het zwarte shirt van WSV/Shoepimp. Een vriendschappelijk toernooitje met veel zaalvoetbalprominenten betekende het slotakkoord. Onder applaus en met warme woorden recordinternational Samir Makhoukhi en voormalig bondscoach Vic Hermans nam het WSV-boegbeeld afscheid.

Als assistent van de nieuwe hoofdcoach Anouk Roest blijft Ngarigota komend seizoen wel aan WSV’s hoofdmacht in de zaal verbonden. Bovendien gaat de 67-voudig international zijn kennis overdragen op de leerlingen van het onlangs gestarte zaalvoetbalprogramma van de FSG Academy. Tevens bereidt hij zich voor op zijn toekomstige rol als vader.

2 gedachten over “WSV-boegbeeld Ngarigota zet er een punt achter

 1. C.W. VAN OSS

  hey Joey. geweldige topper ik ben blij jou enkele jaren geleden heb mogen leren kennen ik heb jou enkele malen mogen fluiten 1e klasse hoofdklasse topklasse en op enkele toernooien geweldig om jou te zien voetballen .ik wens jou heel veel succes en heel veel plezier met jou gezin ik kom jou best nog wel tegen.

  VEEL GROETJES SCHEIDSRECHTER CHRIS VAN OSS.

 2. Bartjan

  Hey Joey,

  Mooie voetballer ben je geweest! Groeten van Bart-jan, de (oud) keeper van RUVO Didam.

  Groet BJ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *