ZVV ’56 handhaaft zich in de vierde klasse

By | 11 juni 2017

Wanneer er prijzen zouden worden vergeven voor de fraaist uitgevoerde ontsnapping van het seizoen 2016-2017, dan maakt ZVV ’56 daarop een goede kans. Door een 4-1 overwinning in het beslissingsduel tegen SC Doesburg wordt er ook het komende seizoen vierde klasse-voetbal gespeeld in Zevenhuizen.

Op het terrein van Loenermark liet ZVV ’56 er tegen vijfdeklasser Doesburg geen gras over groeien. Dat ze hun vlotte 1-0 voorsprong (goal Jim Florentinus) niet tot aan de rust vasthielden, was feitelijk het enige wat de Apeldoorners niet helemaal goed deden. Meer schade dan een door Akkus benutte strafschop konden de zwakke Doesburgers echter niet aanrichten.

Na rust was ZVV’56 in de Loenense warmte ijskoud de sterkste. Speek, Van Wermeskerken en andermaal aanvoerder Florentinus bezorgden de geschorst toekijkende interim-coach Marco Dengerink een passend afscheidscadeau.

Zo kwam op de valreep van een turbulent seizoen, waarin na bijna elf jaar een abrupt einde kwam aan het tijdperk Stienus Haan aan de Schoonbroeksweg, alles alsnog op z’n pootjes terecht voor de derde klasse-degradant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *