csv Apeldoorn houdt Willem II 40 minuten tegen

By | 20 september 2017

Csv Apeldoorn heeft niet kunnen stunten in de eerste ronde van de KNVB beker. Voor 2.350 toeschouwers op sportpark Orderbos moest de Zaterdaghoofdklasser het woensdagavond met 2-4 afleggen tegen eredivisionist Willem II.

Na 90 minuten mocht csv met opgeheven hoofd afscheid nemen van het nationale bekertoernooi. Het elftal van trainer Jürgen Schefczyk hield de profs uit Tilburg 40 minuten van scoren af. De laatste vijf minuten voor de rust en de eerste elf minuten na de hervatting waren teveel van het goede voor de thuisploeg. Na de openingsgoal van Ben Rienstra lieten ook Konstantinos Tsmikas (42. en 49.) en Fran Sol (56.) het net bollen namens Willem II.

Na de 0-4 gooiden de Apeldoorners alle schroom van zich af. Sander Krijns (61.) en Steven van Es (75.) scoorden zowaar tegen. Tussendoor trof invaller Richard van Beek de paal.

Domper op de feestvreugde was het uitvallen van Charlie van der Hulst. De centrale verdediger moest aan het begin van de tweede helft met – naar het zich liet aanzien – een gebroken arm voortijdig naar de kant.