Huub Stevens bereidwillig voor de camera van Sky

By | 27 oktober 2017

Vandaag 5 jaar geleden

Tijden dat trainers en spelers in het profvoetbal enkel de verslaggever van de plaatselijke krant te woord moeten staan behoren al lang en breed tot het verleden. Wie vandaag de dag in de top meedraait moet 24/7 rekening houden met paparazzi en cameraploegen. Weinig blijft meer onbelicht. Er valt nauwelijks aan te ontsnappen.

Trainers en spelers moeten altijd maar meewerken. Ik kan me goed voorstellen dat die lijdende voorwerpen alle media-aandacht weleens auf dem Wecker geht, zoals dat bij onze Oosterburen zo mooi heet. Dat het zeker ook z’n aantrekkelijke kanten heeft, daar kan Huub Stevens over meepraten.

Een wedstrijd blijft een wedstrijd. Maakt niet uit met hoeveel camera’s en vanuit welke posities het in beeld wordt gebracht. Italië of Spanje blinken uit. In Duitsland is Sky sinds geruime tijd the limit. Qua presentatrices bedoel ik dan…

Ik kan niet beoordelen of de dames verstand van voetballen hebben. Huub Stevens lijkt zich daar vijf jaar geleden voor aanvang van de Bundesligawedstrijd Schalke 04 – 1.FC Nürnberg nauwelijks aan te storen. Op en top professional en gentleman als hij is laat ‘der Huub’ zich gewillig ondervragen door donkerharige schoonheid van Sky.

27 oktober 2012 Gelsenkirchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *