Keukenchef Von Michaelis laat niets aanbranden

By | 3 januari 2018

Vandaag 8 jaar geleden

Een organisatie kan alleen naar behoren functioneren wanneer alle radertjes binnen het raamwerk optimaal op elkaar afgestemd zijn. Bij AGOVV Apeldoorn gaat tussen 2003 en 2013 veel mis, wat betreft voeding en kleding is alles picobello in orde.

Voor de eerste training van de Blauwenprofs in het kalenderjaar 2010 zorgt chef-kok annex materiaalbaas Von Michaelis er zoals altijd voor dat het ‘zijn’ mannen aan niets ontbreekt. Hij laat niets aan het toeval over. En aanbranden laat Alfred al helemaal niets! In de keuken en het materiaalhok staat hij nadrukkelijk zijn mannetje.

In de winter staat er vaak zuurkool of boerenkool op het menu. Voor spelers die geen varkensvlees mogen eten maakt de kok vaak iets apart. Op donderdag zijn pasta’s vaste prik. Daar zitten veel koolhydraten in. Vrijdag is er altijd spaghetti.

Zelfs wanneer aan het begin van 2010 Braziliaanse invloeden langzaam beginnen merkbaar te worden, weet Alfred daar wel raad mee. Hij is er al gauw van doordrongen dat hij de Caipirinha niet moet gebruiken om de vaat mee te spoelen…

3 januari 2010 Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *