Verslaggever HeraclesTV krijgt de wind van voren

By | 16 januari 2018

Vandaag 8 jaar geleden

Zoals bijna elke zichzelf serieus nemende Betaald Voetbal Organisatie trakteert Heracles Almelo zijn achterban op bewegende beelden via de eigen mediakanalen.

Acht jaar geleden doet HeraclesTV al van zich spreken. Al kan ik me niet voorstellen dat het werken in die dagen altijd een onverdeeld pretje is geweest voor de medewerkers van het clubkanaal. Met de nukkige Gertjan Verbeek als trainer in het seizoen 2009-2010 moeten de clubverslaggevers van de Almelose eredivisionist zich op gezette tijden het nodige laten welgevallen.

Wanneer Heracles op een gure januarimiddag op eigen veld een oefenpotje van AGOVV Apeldoorn verliest, komt dat het humeur van Verbeek niet ten goede. Met zichtbare tegenzin staat de trainer in aansluiting op de 1-2 nederlaag HeraclesTV te woord. Omdat enkele vragen van de verslaggever van het eigen clubkanaal Verbeek niet zinnen, toont hij zich van z’n meest horkerige kant. De arme vragensteller krijgt de wind flink van voren. Tsja, mensen moeten soms een dikke huid hebben om wat te willen doen voor hun favoriete clubje…

16 januari 2010 Almelo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *