WSV-kantine puilt uit voor René van der Gijp

By | 21 maart 2018

De vijfde editie van het sportcafé van WSV werd drukker bezocht dan ooit tevoren. De komst van René van de Gijp lokte meer publiek naar de Voorwaarts dan menig thuiswedstrijd van het eerste elftal van de Apeldoornse tweedeklasser…

De kantine puilde woensdagavond uit voor de jaarlijkse ontmoetingsavond. Naast de 170 kaarten die al in de voorverkoop waren afgezet, werd ook nog eens een vijftigtal kaarten aan de deur verkocht.

De aanwezige Apeldoornse voetballiefhebbers kregen waar voor hun geld. Als inleiding gaven vertegenwoordigers van WSV, Beekbergen, SV Orderbos, Albatross en Victoria Boys een toelichting op de samenwerking die de clubs aangaan. Daarna was het de beurt aan stergast Van der Gijp.

’s Lands meest welbespraakte voetbalanalist  kopte de voorzetten van sidekick Bert van Losser op kenmerkende wijze in. De openhartige Van der Gijp gaf ouderwets zijn mening over Ruud Gullit, Louis van Gaal, Gertjan Verbeek, de nieuwe bondscoach Ronald Koeman en zijn Voetbal Inside-collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *