PSV’ers aan het droogzwemmen in Wenum-Wiesel

By | 22 juli 2018

Vandaag 2 jaar geleden

Vanwege de deelname aan het toernooi om de FOX Cup in Arnhem verblijft PSV enkele dagen in Apeldoorn. Door het verbod van de wedstrijd tegen het Engelse West Bromwich Albion keren de Eindhovenaren weliswaar eerder naar huis terug dan gepland, de vrijdagmiddagtraining op het op het terrein van WWNA gaat gewoon door.

Voetbalfans uit de omgeving vallen met hun neus in de boter. Ten overstaan van enkele tientallen liefhebbers werkt de selectie van de landskampioen een ontspannen oefensessie af op de zorgvuldig gemillimeterde ‘green’ van de vierdeklasser. Zo kan iedere aanwezige Jetro Willems, Luciano Narsingh, Andrés Guardado en Hector Moreno ‘droogzwemoefeningen’ zien doen.

Met name jeugdige voetbalfans krijgen waarvoor zij komen. Of het nou handtekeningen betreft of foto’s, de Eindhovense vedetten voldoen bereidwillig aan alle wensen. Alvorens ze op hun mountainbike stappen om terug te fietsen naar hotel De Keizerskroon, zetten Davy Pröpper, Guardado, Luuk de Jong of trainer Philip Cocu geduldig een krabbel en poseren zij zonder morren voor én met hun bewonderaars.

22 juli 2016 Wenum-Wiesel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *