Geen duel in MEVZA-League tegen ACH voor Daan Streutker

By | 26 oktober 2020

Ook de MEVZA-League blijft niet bespaard van coronaellende. De clash tussen het Oostenrijkse Union Raiffeisen Waldviertel en ACH Volley Ljubljana in de hoofdfase van het Midden-Europese cuptoernooi kwam er zondag door te vervallen. Tot een nieuwe datum is gevonden voor het duel moet Daan Streutker dus nog even geduld hebben alvorens hij zijn kwaliteiten onder bewijs mag stellen tegen de Champions League-deelnemer uit Slovenië.

Aangezien er geen toeschouwers welkom waren was de Stadthalle van Zwettl, ruim 30 kilometer ten zuiden van de Oostenrijks-Tsjechische grens, sowieso leeg gebleven. Gevolleybald werd er evenmin in de thuishaven van Streutkers Oostenrijkse werkgever. Sinds vorige week één van de spelers van ACH positief is getest op covid-19 zit de hele selectie van de MEVZA-cuphouder in quarantaine. De Sloveneense grootmacht moest de reis naar Nieder-Österreich zodoende noodgedwongen uitstellen.

Voormalig Talentteam-diagonaal Streutker, die bij Team Waldviertel de plaats innam van de naar Draisma Dynamo vertrokken Engelsman Nathan Fullerton, heeft er met zijn nieuwe club al drie wedstrijden opzitten in het toernooi van de Middle European Volleyball Zonal Asscociation (MEVZA). Maribor (thuis) en ACH (uit) waren een maatje te groot. Het Oostenrijks-Oostenrijkse onderonsje met SK Zadruga Aich/Dob leverde een 3-1 overwinning op.

In de MEVZA-statistieken staat de naam Koendert Daan Streutker inmiddels al wel vermeld. Op de ranglijst van de meest trefzekere aanvallers van de MEVZA-League is het 21-jarige kanon uit Coevorden terug te vinden als zestiende met 18 Angriff-Punkte uit de zeven sets waarin hij tot dusverre werd ingezet.

Volleybalkrant.nl maandag 26 oktober 2020 / Foto UVR Waldviertel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *