Plak raakt met Nancy ongeslagen status kwijt in Saint-Nazaire

By | 8 november 2020

Fabian Plak heeft met Grand Nancy Volley Ball de eerste competitienederlaag geïncasseerd. Bij Saint-Nazaire Volley-Ball Atlantique ging de lijstaanvoerder van de Franse Ligue B zaterdag kopje onder. Met 25-20, 26-24, 25-22 spraken de setstanden duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

In het weekend waarin de competities in de hoogste Franse divisies bij zowel de vrouwen als de mannen stil lagen, stond in de Ligue B bij de mannen de topper op het programma. Beide ploegen waren voorafgaand aan de onderlinge confrontatie nog zonder verliespartij. Nancy haalde uit vier wedstrijden elf punten, Saint-Nazaire scoorde acht uit drie. Door de nederlaag moet de equipe van Plak de koppositie afstaan.

“We hadden het passend niet op orde. Het was niet goed genoeg. We konden ons eigen spel daardoor niet spelen. Dat was een verdienste van Saint-Nazaire. Ik ging er in de tweede set uit. Ik weet verder niet waar dat mee te maken had. Aanvallend was er voor mij deze wedstrijd niets mogelijk, dus wellicht dat het voor de blokkering was”, reageerde Fabian Plak op het verlies in Saint-Nazaire.

Volleybalkrant.nl zondag 8 november 2020 / Foto SNVBA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *