AGOVV Futsal kruipt door het oog van de tijger in Roermond

By | 22 november 2021

Ceylan Cenik hield AGOVV Futsal op de been tijdens de uitwedstrijd bij Tigers Roermond. Vooral dankzij de uitblinkende doelman kroop de Apeldoornse eredivisionist zondagavond niet door het spreekwoordelijke oog van de naald, maar door het oog van de tijger… Door de gestolen 3-1 overwinning in Limburg blijft AGOVV Futsal met nog twee duels te spelen in de eerste fase van het seizoen uitzicht houden op plaatsing voor de kampioenspoule.

Ondanks een veldoverwicht van de Tigers openden de bezoekers in de eerste twintig minuten door aanvoerder Rachid Boughalab de score. De Limburgers liepen zich keer op keer stuk op de schier onpasseerbare Cenik. Na rust veranderde er aanvankelijk weinig. AGOVV Futsal verdedigde compact met Cenik als extra slot op de deur. Met nog zeven minuten op de klok krulde Jean Matitaputty, die eerder op de middag op het veld met Groen Wit onderuit ging tegen Beekbergen, uit een spaarzame tegenstoot de 0-2 in de bovenhoek. De enige keer dat het Cenik wel bedwong, was het al te laat voor Tigers Roermond. Twee seconden voor tijd schoot Djamel Zegers de tijgers definitief af: 1-3.

Rachid Boughalab, enkele uren eerder de volle 90 minuten actief voor Apeldoornse Boys tegen De Hoven, was uiteraard zeer te spreken over het wedstrijdverloop. “Dit was onze lekkerste overwinning tot nu toe. Eigenlijk hadden we in de eerste helft al wel vijf doelpunten tegen moeten hebben. Het was niet normaal wat voor ballen Ceylan pakte. We krijgen nu White Stones thuis. Die wedstrijd moeten we winnen. En dan als laatste naar Eindhoven. We moeten hopen op een stunt. Als wij compleet zijn, is alles mogelijk”, blijft AGOVV’s captain optimistisch.

destentor.nl zondag 21 november 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *