AGOVV Futsal strandt in Berkel-Enschot, Be’79 een brug te ver voor Apeldoorners

By | 21 mei 2022

De zaalvoetballers van AGOVV hebben zich niet weten te plaatsen voor de kwartfinales van de play-offs om de landstitel. De winnaar van de verliezerspoule strandde maandagavond in Berkel-Enschot. Be ’79 bleek een brug te ver voor de Apeldoorners.

In een eenmalig alles of niets-duel profiteerden de Brabanders in eigen hal optimaal van het thuisvoordeel. Be ’79 besliste de zogenaamde brugwedstrijd met 3-1 in haar voordeel. De bezoekers uit Apeldoorn waren niet bij machte om het tij na een 2-0 achterstand bij rust nog in eigen voordeel te keren. De aansluitingstreffer van aanvoerder Rachid Boughalab veranderde niets meer.

Al met al kan AGOVV Futsal terugkijken op een prima jaar in de hoogste speelklasse van het zaalvoetbal. Met een nagenoeg lege portemonnee overtrof het met de negende plaats in de eerste fase van het eredivisieseizoen en poulewinst in het tweede seizoengedeelte ruimschoots de vooraf gestelde verwachtingen.

destentor.nl dinsdag 17 mei 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *