Streep door de rekening voor WSV, Dylan de Bruin vertrekt naar MASV

By | 11 mei 2023

WSV raakt z’n topscorer kwijt. Na slechts één seizoen terug op het oude nest gaat Dylan de Bruin, die in competitieverband al vijftien keer doel trof, de Apeldoornse zondag-eersteklasser alweer verlaten. De 24-jarige spits gaat komend seizoen op doelpuntenjacht in de vierde divisie voor het ambitieuze MASV.

De Arnhemmers, die de titel voor het grijpen hebben in de eerste klasse D, benaderden De Bruin vorige week daags na hun last-minute zege (1-2) in Apeldoorn. Hoewel de maker van de WSV-goal eigenlijk al had toegezegd om zijn huidige club trouw te blijven, zwichtte hij voor de belangstelling van de Midden Arnhemse Sportvereniging.

“Ik heb het heel goed naar m’n zin bij WSV. We hadden wel afgesproken dat wanneer zich een ambitieuze club meldt, dat ik daarmee in gesprek mocht gaan. Zondag speelden wij tegen MASV. Maandag zochten ze contact met me. Dinsdagavond hebben we gesproken en toen kwamen we eigenlijk direct rond. Ik had meteen een goede klik met trainer Dennis van Beukering. Er hebben best wel veel clubs geïnformeerd, maar het gevoel moet bij mij ook goed zijn. Dat is zondermeer het geval. MASV heeft ambitieuze plannen”, wil de Apeldoornse goalgetter ook in de vierde divisie zijn trefzekerheid onder bewijs stellen.

Of De Bruin het veld blijft combineren met de zaal weet hij nog niet. Met ZVV Ede bereikte hij de bekerfinale en promoveerde hij naar de eredivisie. “Ik heb daar nog geen duidelijke beslissing voor mezelf over genomen”, luidde zijn reactie.

Destentor.nl zaterdag 6 mei 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *