Eindelijk weer eens winst voor Go Ahead Eagles

By | 19 januari 2018

Voor het eerst sinds de 2-1 zege in de thuiswedstrijd tegen jong AZ op 27 oktober 2017 is Go Ahead Eagles er weer eens in geslaagd een competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Aan een negatieve serie van zes nederlagen en drie gelijke spelen maakten de Deventenaren vrijdagavond tegen MVV een einde: 3-1.

Go Ahead Eagles schoot als een komeet uit de startblokken. Uit de eerste de beste aanvalspoging trof Sam Hendriks meteen doel. Vlak voor rust volgde competitietreffer nummer vijftien van de clubtopscorer: 2-0. In de tussenliggende 44 minuten ontsnapte de thuisploeg meermaals aan de gelijkmaker.

De 3-0 van Stefano Beltrame in de 69e betekende de definitieve beslissing in het voordeel van het team van Jan van Staa. Okita scoorde vijf minuten voor het einde nog tegen voor de Limburgers na een zeldzame blunder van Sonny Stevens.

Bij Go Ahead Eagles debuteerde Thijs Dekker. De naar Spanje vertrekkende Leon de Kogel werd voor aanvang van de wedstrijd in de bloemetjes gezet en bedankt voor bewezen diensten.