Eindelijk weer eens zege voor Go Ahead Eagles

By | 23 februari 2018

Go Ahead is er na vier opeenvolgende nederlagen eindelijk weer eens in geslaagd om een competitiewedstrijd in winst om te zetten. Tegen FC Oss waren de volgelingen van trainer Jan van Staa vrijdagavond ijskoud de beste: 2-1.

Om nou te zeggen dat Go Ahead Eagles zich warm schoot voor de vierde periodetitel gaat wat ver. Het was in de Adelaarshorst niet alleen afzien vanwege de bittere kou. Door een treffer van Ragnar Oratmangoen (27.) de gingen bezoekers nota bene met een 0-1 voorsprong rusten. Thijs Dekker (71.) en Rick Ketting (80.) konden de 4.868 getrouwen aan de Vetkampstraat voor het eerst sinds 19 januari laten juichen voor een overwinning.  De zesde zege in 26 wedstrijden.

FC Oss moest het de laatste tien minuten zien te rooien met tien man, nadat scheidsrechter Van der Eijk aanvoerder Rick Stuy van den Herik na een tweede gele kaart uit het veld stuurde.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *